Nieuwe datum: zaterdag 26 september en 2 shows !

Hallo allemaal !

Het heeft lang geduurd, maar we zijn blij dat we een nieuwe datum hebben kunnen afspreken met Circus Hakim. In maart bracht Corona ook bij ons roet in het eten terwijl we klaar waren om een leuke voorstelling te geven aan de kinderen.

Na overleg is het duidelijk geworden dat we op zaterdag 26 september weer terecht kunnen, hetzij met logischerwijs significant minder mensen in de zaal.

En daarom gaan we 2 shows spelen (in de ochtend en middag) met max. 40 mensen in het publiek (zaalcapaciteit normaal 120 mensen).
Tevens is er voor extra goede ventilatie gezorgd en de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen. Dit alles natuurlijk mits de Corona regels niet weer strenger worden..

Zie hier onder meer informatie:

Het team enthousiaste acteurs van Theatralala interactief kindertheater speelt voor jullie:

"Doe ook mee !"

In twee verhalen nemen wij de kinderen mee in een wereld die net iets anders is dan de onze. Doe je ook mee ?

Tijdens de voorstelling is er gelegenheid voor de kinderen om mee te spelen in de verhalen voor en na de pauze. Kom dus kijken (en meespelen) in ons gezellige theater !

Na afloop krijgen alle kinderen nog een kleine verrassing mee. De voorstelling is geschikt voor kinderen van ongeveer 3 tot en met 7 jaar (net wat ouder mag ook).

Wanneer: zaterdag 26 september 2020

OCHTEND SHOW
Deuren open: 10:00 uur
Aanvang voorstelling: 10:30 uur
Einde voorstelling: uiterlijk 12:15 uur (inclusief pauze)

MIDDAG SHOW
Deuren open: 13:30 uur
Aanvang voorstelling: 14:00 uur
Einde voorstelling: uiterlijk 15:45 uur (inclusief pauze)

Adres: Circus Hakim theater, Korte Verspronckweg 7-9 2023 BS Haarlem
Het theater beschikt over een gezellige bar !

Voor iedereen die al een kaartje heeft gekocht voor onze show in maart die niet door kon gaan: u kunt dus kiezen voor de ochtend show of middag show en we gaan er voor zorgen dat er in beide shows max. 40 mensen zijn in het publiek volgens de regels.

Laat dus aub zo spoedig mogelijk weten of u de ochtend show komt of de middag show (of dat het u niet uitmaakt en we met u kunnen schuiven om met beide shows op max. 40 mensen te komen; dat laten we u dan z.s.m. weten)

Kunt u deze datum echt niet komen, neem dan ook even contact met ons op.

We gaan er van uit dat na dit uitstel van onze voorstelling -en het lange wachten- in ieder geval er voor gaat zorgen dat we 2 fantastische voorstellingen gaan spelen voor jullie allen.

We hopen u dan ook allemaal te mogen verwelkomen !

Vragen ? Of doorgeven ochtend/middag/maakt niet uit welke show ?

Mail naar info@theatralala.nl of bel even met Gerfred 06-52 537 237

Een fijne vakantie nog gewenst en hopelijk tot ziens,

Het team van Theatralala